Spring over menu
forside information lyd kontakt
Praktikpladsen.dk – praktikpladser til fremtidens faglærte Login | Hjælp til login

Velkommen til Praktikpladsen.dk

På Praktikpladsen.dk kan du oprette en personlig profil af dig selv. Profilen skal rettes mod virksomheder, der ønsker at ansætte elever.

Du starter med at klikke på "Rediger profil". Her vil du se, at Praktikpladsen.dk allerede kender dine personlige data.

Udfyld resten af felterne i din personlige profil. Alle felter er obligatoriske.

Det er vigtigt for funktionerne i Praktikpladsen.dk, at du indtaster din e-mailadresse.

Husk at klikke på "gem", når du er færdig med at udfylde din personlige profil.

Hvis du ønsker, at din personlige profil skal være synlig for interesserede virksomheder, skal du sætte "flueben" (klikke) i feltet "Synlig for virksomheder på Praktikpladsen.dk". Husk, at dette er et krav, hvis du er skolepraktikelev, eller hvis du ønsker at blive optaget på skolepraktik.

Du har netop indtastet den adgangskode, du har fået udleveret af skolen. Den er sikkert ikke nem at huske. Du kan derfor klikke på "Skift adgangskode" og ændre den til noget, der er nemmere for dig at huske. Skulle du på et tidspunkt alligevel glemme din adgangskode, så prøv "glemt adgangskode" fra forsiden af Praktikpladsen.dk - så modtager du din adgangskode på den e-mail adresse, du har skrevet ind i din profil. Dit brugernavn kan ikke ændres, så dette skal du gemme.

Du kan også selv søge en praktikplads blandt de virksomheder, der har lagt et stillingsopslag på Praktikpladsen.dk. Klik på "søg praktikplads", og følg de fire led, der indsnævrer din søgning.

Du kan altid hente hjælp ved at klikke på "vejledning", som findes på alle sider på Praktikpladsen.dk. Her finder du hjælp og vejledning til alle funktioner - også til at udfylde felterne "Kvalifikationer" og "Egen beskrivelse".

Held og lykke med brugen af Praktikpladsen.dk!

Se også...
Vejledning

Vilkår for brug